Nieuwe HK L.U.C.A.S. uitbreidingen

HK Audio lanceerde de voorbije maand een aantal nieuwigheden in hun LUCAS serie, een modulaire en draagbare PA installatie.

Met L.U.C.A.S "The next generation" bouwen ze voort op de klassieke LUCAS formule: een draagbaar en compact PA systeem voor bands, entartainers en DJs. De basisfeatures bleven behouden, terwijl de nieuwe serie lichter is en beter qua geluidskwaliteit en robustheid.

Er zijn 4 types:
- LUCAS Max: Maximale Sound en Power (neodymium speakers, 2000 watts digital power amp, DDOâ„¢ technology)
- LUCAS Performer: The entertainers power pack (neodymium speakers, 900 watts digital power amp)
- LUCAS Impact: The sound sensation (DDO™ Controller, 56-bit DSP voor correctie van fouten in speakers’ response zodat signaal bij iederen volume perfect aangepast wordt aan het menselijk gehoor)
- LUCAS Smart: De compactste uit de serie (250-watt digital amp)

Meer info: http://www.hkaudio.com/products.php?ptype=ps&mode=katinfo&pk_id=22


problemen

ik werk reeds enkele jaren met h&k lukas,(2 wofers met elk 1 tweater) daar heb ik steeds problemen mee, telkens zijn het de eindtrappen die er door vliegen.nochthans speel ik altijd op restaurant en zijn de boxen zeker nooit overbelast, momenteel is er een deel naar jullie bedrijf gestuurd om te herstellen.
dit klopt toch niet dat die eindtrappen ezr zomaar kunnen doorvliegen..

ik heb steeds met h & k luidsprekers gespeeld, nooit problemen gehad ,maar met deze is het geen lachertje meer hoor.

zodus momenteel is er via het bedrijf Bekafun uit izegem een deel naar jullie gestuurd.hopelijk is er een oplossing want ik heb hiermee reeds veel onkosten gehad, als de eerste terug is sturen we dan de tweede naar jullie op want ook deze zijn reeds evenveel keren de eindtrappen erdoor gevlogen.

wilt u dit eens volgen aub.

vr.gr.

guy vranken

guyvranken@skynet.be

Opties commentaarweergave

Kies uw favoriete manier om commentaren weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.