Een bedrijfsprofiel toevoegen

De LiveGeluid bedrijven gids is een georganiseerde index van bedrijven in de Benelux die met live audio & PA bezig zijn, diensten leveren of apparatuur verkopen / verhuren.

Omdat deze rubriek nieuw is, starten we hier met een oproep:

Voeg uw bedrijf kosteloos toe aan deze index: http://www.livegeluid.be/bedrijf/toevoegen

We beschouwen dit als een service naar de bezoekers van livegeluid.be toe. Nadat u het formulier ingezonden hebt, zal de inhoud worden gecontroleerd door onze moderators (oa om spam te vermijden). Na goedkeuring verschijnt uw gratis profiel op http://www.livegeluid.be/bedrijven/uw-bedrijfsnaam. Het zal ook toegankelijk zijn via de geavanceerde zoek- en filtermogelijkheden van deze website. Het levert u dus kosteloos extra visibiliteit op. Nieuwe profielen worden ook op de homepagina in de kijker gezet.

U kan later altijd wijzigingen aanbrengen aan uw profiel indien u zich als lid van deze website registreert. Ook wijzigingen zullen door eem moderator geverifieerd worden.

Voor verdere vragen kan u steeds het contactformulier op deze website gebruiken. Andere vragen over ondermeer onze policy worden beantwoord in de "about pagina".

--> Uw bedrijfsprofiel gratis toevoegen.