Over het livegeluid.be discussieforum

Welkom op het livegeluid.be discussieforum. Hier kan je discussi�ren over alles wat met livegeluid te maken heeft. Om het soepel te laten verlopen vragen we een paar regels te respecteren:

- Enkel postings in het Nederlands zijn toegestaan. Voor Engelstalige discussies zijn er hopen internationale sites, waarvan er verschillende te vinden zijn in de links sectie van livegeluid.be.

- Gelieve enkel te posten in de daartoe bestemde rubriek. Als je een nieuwe rubriek wil voorstellen, kan dat in de rubriek "De livegeluid.be website".

- Alle gebruikers zijn verplicht zich te houden aan de regels van de netiquette.

- Commerci�le postings zijn niet toegestaan. Als je een commerci�le aankondiging wil doen op deze site, stuur ze dan op als nieuwsbericht. Indien relevant zal ze door de administrator, na eventuele bewerking, online geplaatst worden.

- Gebruikers die zich niet aan de regels houden zullen uit het forum geweerd worden en hun topics worden verwijderd.

- Gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun postings. De berichten in het livegeluid.be forum komen niet noodzakelijk overeen met de visie van livegeluid.be.

- De gebruikers van dit forum verklaren zich akkoord met de laatste versie van deze regels.

- De gebruiker van dit forum verklaart uitdukkelijk geen auteursrechtelijk beschermde bestanden te posten. Hij/zij draagt hiervoor alle verantwoordelijkheid.

We hopen dat er hier een hoop boeiende discussies mogen volgen!

de webmaster