Mackie SRM450

er wordt gezegd dat mackie zijn srm's niet meer in italie laat maken maar ergens anders met als gevolg dat de kwaliteit van deze actieve boxen een heel stuk minder is.
weet er iemand het fijne van?
fz


Re: Mackie SRM450

hey Fz

wij hebben er 6 maanden geleden 3 gekocht en dan hadden ze heel wat productieproblemen. We hebben er meer dan een maand! op moeten wachten.
De verkoper zei ons ook dat ze de productie gingen opdrijven maar waar en/of mindere kwaliteit weet ik niks van...
Hopelijks zijn er collega's die van meer weten. Afwachten

Re: Mackie SRM450

ik heb verder nog gehoord dat mackie op de rand van het failliet heeft gestaan en vandaar een andere oplossing moest zoeken voor zijn boxen-sector.
pas op mannen! 't is maar van horen zeggen :-?
fz

Re: Mackie SRM450

en nog wat info van onze violist over de srm 450 (merci R1!)

Quote:
er wordt verwezen naar het feit dat de boxen nu niet meer worden gemaakt door RCF in Italië; deze firma (die een bepaald onderdeel van boxen produceerde) was overgenomen door Mackie maar omwille van financiële problemen weer verkocht; RCF brengt bijgevolg nu zelf een reeks actieve boxen op de markt maar deze zouden toch nog niet helemaal op punt staan; de huide SRM450's zouden in China worden gemaakt;

op ProSoundWeb(hier) wordt er gesproken over

Quote:
'They use cheap drivers and the highs are very harsh' en ook 'rubbish, rubbish drivers, odd voice'

kan iemand bevestigen of tegenspreken?
fz

Re: Mackie SRM450

de vertraging kwam door de grote vraag. Ik had ze voor de eerste keer gehoord en was toch aangenaam verrast over de goede klankkwaliteit en behoorlijk wat laag hebben die "relatief" kleine boxen. Het klopt dat ze RCF hebben overgenomen, die bekend staat voor kwalitatief goede passieve luidsprekers. Al de Mackies die ik tot nu toe gehoord heb klinken goed...Ze komen misschien allemaal uit de "goede" reeks...

bevestegen

Quote:

'They use cheap drivers and the highs are very harsh' en ook 'rubbish, rubbish drivers, odd voice'

Ik kan dat bevestigen maar voor diegene die dit forum( waar bijna niets op gebeurt)ook mijn posts leest, ik ben niet zo gesteld op mackie.

of gewoon een soundcraft:)

of gewoon een soundcraft:)

Opties commentaarweergave

Kies uw favoriete manier om commentaren weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.