Het grote ik stel me maar even voor topic

Op een ander forum waar ik ook op zit hebben ze een apparte plaats om nieuwe mensen de kans te geven zich voor te stellen. Ik dacht... ik doe dat hier ook maar even.

Ik ben dus MoronBrother, ook wel Daan genoemd. Ik kom uit Groningen wat in het noorden van Nederland ligt. Ik ben bezig met de opleiding voor verpleegkundige en ben daarnaast werkzaam als geluids- en licht technicus in een klein theater hier in de stad. Ben hier net mee begonnen dus de ervaring komt langzaam op gang.

Verder heb ik een paar keer mee geholpen met het organiseren van een klein festival. Hierbij heb ik planning/ line-up gedaan en de PR. Verder heb ik die dag, avond en nacht geluidsopnames gemaakt voor een verzamel CD en DVD.

Ik heb langzaam aan mijn eigen homestudio uitgebreid en ben mij dus op dit moment wat aan het verdiepen in licht en geluidstechniek.

Verder vraag je maar raak als je wat wil weten.

Groet en tot ziens,

Daan


Beste Daan, welkom op dit

Beste Daan,

welkom op dit live geluid forum. Het is een beetje gegroeid uit homerecording.be, maar nog lang niet zo actief ;-). Toch hoop ik dat het hier interessant wordt. Stel gerust vragen of geef gerust je mening zou ik zeggen!

greetz
billybear

Hey, ik dacht ook al wel

Hey,

ik dacht ook al wel dat dit vanuit het andere forum gestart is. Zijn in iedergeval veel bekende namen hier. Nu maar hopen dat het hier ook wat gaat lopen, komt waarschijnlijk vanzelf.

Groet Daan

Medewerker geluids- en lichttechniek van USVA theater Groningen (Nederland)

Opties commentaarweergave

Kies uw favoriete manier om commentaren weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.